dimarts, de juny 12, 2007

Lembranças do Brasil (II)

Hola gent!!

Escric per saludar a tota la gentussa d'Ullastrell (que ningú s'ofengui amb la paraula gentussa, que vol dir GENT d'Ullastrell que per Sempre Serem Amics). I com que per culpa de la calor i de l'estat exhaust em que em deixen les dones d'aquí, em fa molt pal escriure emails a cadascu, aprofito per fer-ho col.lectivament i tots contents.

Així doncs: UNA ABRAÇADA A TOTS DES DE RÍO!! QUE LA GENT D'USTRELL SOU IRREDUCTIBLES, INVENC...(ai, que això era l'Astèrix...!) SOU INSUSTITUÏBLES!!!

Com que no tinc fotos de quan va venir el Papa, us passo una amb uns col.leguilles d'aquí perquè veieu que encara estic viu. Però no us fixeu gaire amb les cares, que era un d'aquells dies que el sol traidor apareix abans d'hora.

Fins la pròxima! I gràcies, Ramon, per lluitar tant per la sobrevivència d'aquest blog!!

ATÉ MAIS !!!

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Buenas pepitu!
Des d'aqui també tenim saudades de você...i de veure't perque ens expliquis, tot beben cerbeija, les teves experiències, fins que acabem ben xapados!
Salut!

10:12 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Bueno tambe podem fer uns porrets ...
De aixo jo domino

3:27 p. m.  
Anonymous Anònim said...

brasil enbarasat. que surtiran brasilitos ???

3:30 p. m.  
Anonymous Anònim said...

oohhh, ooohh, ooohhh...! Quin saber estar, Pepitu!! Quines cares de xapadus que fan els teus colegas de la foto, però tu... quin aguante!! Com es nota que vens entrenat, després de tantes nits (i no nits) esbojarrades. Així m'agrada, mantenint el nivell! Als d'Ustrell no ens tomba ningú!! Wenu, canviem de tema; i la Uni, què?!? jajajajaj

8:11 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ei, per cert! No cal donar-me les gràcies ni molt menys pensar que jo lluito gaire per la supervivència del blog... no fa faltar lluitar. Aquest blog és immortal, sí; és un fenomen modern; desconegut i imprevisible per tots nosatres, però que molt possiblement resti per la posteritat. Potser per aquest fet, molts no s'atreveixen a posar-hi res i, vist d'aquesta manera, potser molts altres ara comencin a posar-hi coses... El que està clar és que ha de ser d'àmbit comunitari i restringit; és a dir, que els editors del blog hem de ser "Gentussa" (segons la teva descripció, Pep XD... bé, també dir-te que XD es refereix a una emoticona expressant carcajades; no vol dir, com tu diries: Per Déu!!!".
Buenu, ja per acabar el discursillu, també vull dir que una norma fonamental d'aquest blog és la de vigilar a no ferir sensibilitats, tot i que en algunes ocasions freguem els límits. Si algú es sent ofès o, simplement, no li agrada qualsevol contingut del blog, només m'ho ha de dir. "La llibertat d'expressió s'acaba on comença el dret a la intimitat", Orson Wells.
Valé, adéu!

Firma: BlogMasterKeaton

12:44 a. m.  
Anonymous Anònim said...

tot tot esta amañat aquet blog .
haveure si no podre dir me cago en la puta de blog , sense ferir sensibilitasts . be aixo espero que totom es senti ben ofes.
Perdoneu tots els que no s´ofenen.
Pero tambe la vostra mara , tambe escriu al bloc ...

8:53 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home