dimecres, de novembre 29, 2006

Experiències variades (by Xuxe)

Aunque sembli mentida els noms del Xuxe també existeixen arreu del món. Quina sorpresa em vaig endur al veure un barco amb un nom de cosecha pròpia.


Si estàs estressat no hi ha res com ballar un bon tango amb una bona macarena. Ripanachos, quin gustasu!! Que la tia se m'arrembava tant fort que el cap em feia xivirites. (no dic quin cap)

4 Comments:

Blogger Paaalet said...

Cullons kina jaca!! va digues quant et va costar l'arrambada!! i va haver més? un completo? o es la tipica foto que es demana per ensenyaro als amics? jeje!!

1:31 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Uep, el Xuxe balla tangos com pot ballar a l'estil Maiquel Yacson, què us heu pensat?

I aquest Pato loco qui collons és que sempre té algo per dir?

Qui ets? El Mangui o el Llebrenc?

Que quedi clar que la imatge del tango és real i ben real, es va marcar uns passos (una mica abstractes però arrambats) de tango que l'auditori va quedar cagat, i tot això a tocar de la Bombonera, al barri de la Boca (ben baixibaixi).

Ah, una de freda i una de calenta, que consti que la foto del barco Elisabetta em vaig negar reiteradament a fer-la, és una foto patètica, sincerament... això sí, al Fin del Mundo, a Ushuaia.
Aquella mateixa nit vam tenir la desagradable sorpresa de veure ben tajats en una discoteca com es feia de dia a les 3 de la matinada, quin mal rotllo!

12:58 a. m.  
Anonymous Anònim said...

hahahahh q gostosa e dale rola nella fincala hahhahahahha
deu xuxe

11:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

molt guapes les fotitos !!! anda que us foteu unes vacances que te cagas!!!!va arrivar mes lluny amb la xati?

11:08 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home