diumenge, de gener 14, 2007

Copacabana 2007

Bon any Ustrell pipol!! Espero que la festuki de cap d'any seguís el creixent ritme de disbauixa i desenfrè, i que la participació de la embrionària però futura Metro Golden Maier del poble, Fofuà Films, hagi sigut d'allò més espelusnant. Sovint miro al iutub per si els realitzadors pensen en els deportats però noi, no hi ha manera...Doncs eus aquí unes imatges de l'altre hemisferi, que resumidament vol dir cap d'any = calor, que no és poc.


A la platja de Copacabana, on hi sol anar prop d'un mil.lió de persones! Em van dir que s'havia d'anar de blanc, i llavors no hi anava ningú...d'aquesta gent te'n pots creure la meitad de la meitad.

Una batucada al carrer: tambors, samba, birra, xatis, xatos, i mucho más.

Ah! I es veu que s'han de fer ofrenes a Iemanjá, la dehesa del mar. L'oferiment solen ser flors, però bé, és bastant opcional...

I aquesta no és de cap d'any, però bueno, és per demostrar l'esforç que fem per difondre la cultura catalana per aquest continent. No sé si van entendre algo, però els hi va encantar fer cagar el tió. Ara, pensen que estem boixos; i no és raro perquè de fet, això de fotre-l'hi òsties a un tronc perquè cagui regals...nosaltres perquè estem acostumats...
Doncs au! Salut i taja!!!




3 Comments:

Blogger Paaalet said...

Pepot!! aixi magrada fen ofrenes al mar i fen arribar la cultura catalana bem lluny! jeje! que vagi molt bé!

7:02 p. m.  
Blogger jamfry said...

Ets la ostia pep !!! aixo es brutal , ja t´as recuperat??

11:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

jajajajaj QueCabron! Els deportats diu... No pateixis que avuis mateix la ParRamount ja penjarà el vídeo de FofuaFilms "Papa Noel Loko II" i el video de PepTaiet Universal Studios "Camarero"! ...la òstia, com a director novell, ningú et supera! Segur!! ...ara que ho penso, enlloc de Universal Studios, tu series més aviat de la Pixar. Més q res per la ofrena que li vas fer a la debesa del mar, no?

8:01 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home