dilluns, de febrer 19, 2007

Ep , tres tomb , tres tombs per que?










Aqui honorem , quin sant es aquet? Be es diu que Sant Antoni .Patro dels animals i la feina .




Perque surten caballs als carrers?Tradicionalment, la festa obria la porta als carnavals, però la mecanització de les feines del camp va fer que a molts indrets es deixés de fer. Des de fa uns anys, moltes festes populars han reviscut, entre elles aquesta dels Tres Tombs.




Be en molt pobles i cuitats cada any donen 3 voltes , on carros amb caballs llueixen les seves guarnicions i expectaculars carruatjes.








Cal dir que Sant antoni , l´unic que va fer es cura la cegesa de uns jabalins petits , desde aquell dia un jabali el va a companyar en el llar cami .El que trobo mes inpresionan , es que va viure 105 anys .Aixo voldir que el padri correu encare li queda .

A ullastrell no es fa ja , creec que tant sols un any o van fer , tampoc crec que siges una festa amb força. Pero a terrassa si . Aque proper diumenge dia 25 de febrer , es donar lloc a la rambla egara els tres tombs , amb una gran participacio de c¡caballs i caruatjes .Nosaltres estarem alla.


Zhombie i Weiser

18 Comments:

Blogger Paaalet said...

Aquesta festa de St. Antoni, si que es feia a Ullastrell!! hi havien varis carruatges, cavalls, mules i varis animalons que es portaven a beneïr. Ara com la majoris de coses, s'ha perdut (em sembla)

12:55 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Què passa animalons de sant Antoni!!
A veure si aprenem a escriure que hi ha més faltes que plàtans a les canàries!! Aquí si que són carnavals de veritat!! ja us ensenyaré les fotos de les rues del carrer, això és la "leche"!!!
Ens veiem d'aquí a un parell de setmanetes!!

Records!!
meri

3:03 a. m.  
Anonymous Anònim said...

anonimo fill de puta

1:25 a. m.  
Anonymous Anònim said...

apa meri ,per mi ja et pots quedar al carnavals

1:27 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Estic intentant crear una entrada i no ho aconsegueixo...em diu que l'usuari que hi ha penjat al post de Gener no existeix, i el fet que em surtin les instruccions en xines no hi ajuda gaire...algu pot explicar-me com coi es fa?

2:09 p. m.  
Blogger Boy Parayada said...

jo t'ho explicaré!!
hi ha una entrada anomenada "Any nou, blog nou" que ho diu detalladament... però buenu.
Nom d'usuari: ullastrellblog@hotmail.com (amb totes les lletres) la contrassenya és el local noctàmbul d'Ullastrell que li queduen menys dies que fuets sense pell, saps? (6 lletres seguides)
De res, no hi ha de què... a disposar!!

1:06 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Hola!!!
Merci per les instruccions, però ja havia seguit les instruccions del post de gener "any nou, blog nou" i quan entro el nom d'usuari em diu que el nombre de usuario no existe...suposo que dec fer algo malament...

Et paso un mail a ullastrellbloc@hotmail.com a veure si ho aclarem!
Merci!!!

9:53 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No vaig veure que erets tu ,de fet mes igual que siguis tu meri com un altre.El cas es que ens inporta un rabo els putus carnavals i mes que ens els refreguis per la cara ,i encare sem rebufa mes les faltes i els platanos de les canaries.Mai posas res al blog sigui amb faltes o no i are vens de xula,dien aixo,la veritat per mi , tu si que ets la leche.
Apa no facis mala sang,podries ser tu com podria ser unaltre. No cal que busquis mes qui a estat.Apa si vols enfadet are.Jo ja o vaig fer amb elque tu estupidamen vas dir.

11:16 a. m.  
Anonymous Anònim said...

un poquito de porfavor!
Tranqulitzem-nos una mica... el blog és un espai expressiu on tothom pot posar el que vulgui, però no cal que ens faltem al respecte! Si algú li molesta un comentari, que ho digui educadament; i així li dóna una lliçó al que l'ha ofès. (I think.)

4:45 p. m.  
Blogger Boy Parayada said...

Instruccions:
Anónimo, navegues!!! jajaja
El nom d'usuari és "ullastrellblog@hotmail.com" i no "ullastrellbloc@hotmail.com"!!
Papanates!! jejejej
Salut i a disposar!

4:48 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Per cert, qui és en realitat aquest o aquesta Meri???

Apa, no crec que siguis lingüista de la Gran Enciclopedia Catalana, no???

No us baralleu que simplement ha estat un comenari de mal gust d'una persona que, efectivament, mai participa al blog, què fàcil és veure la corrida de toros desde el burladero!!!

Gatdiurn

5:50 p. m.  
Blogger Paaalet said...

Quina violència!! això sembla aquells programes que fan per la tarda del "corazon", aquí si hay tomate!! jejeje! a veure si no caiem tan baix eh? BON ROLLET!! i no ofenem a la gent que vol fer coses i les fa amb tota la voluntat del món!!!

7:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Palet guilipoyas! Tu caia perqe no posas mai re. Deda qe vas fe el teu propi bloc, te vas torna un flipat i aci hi a noi pintas re!!

1:57 p. m.  
Blogger Paaalet said...

q dius tu adf? estas flipat amb tan fum o q? si segueixes amb aquest ritme de vocabulari de mal gust, potser et fitxara el PP per fer mitings, i qui ets tu per dirme res a mi? que potser participes molt tu? si no tens ni el nom registrat!! Almenys jo firmo amb el meu nom i no m'amago com tu i els demes.

8:46 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ep Aquet ADF de postal no te res a veure amb mi.
ADF falso

10:15 p. m.  
Anonymous Anònim said...

ADF no vol dir ben bé Associació de Defensa Forestal, sinó ANNÒNIMS en DEFENSA dels FOLLONS!!
...i tu paaalet calla i no vinguis aquí d'apaga-focs que et fotré un jec d'hòsties que et quedaràs BLOGquejat! ...TANT BLOG, TANT BLOG... que fot 4 dies eres un salta-marges! Au, home, va!!

12:53 a. m.  
Blogger Paaalet said...

follonero, si ets tan valent, ja que veig que no entens cap altre idioma, vine vine si ets tan valent, però si est un COBARD, t'amagues darrera d'un nom que no es el teu. Ui que valent! quina por que tinc! que viene el coco! hu hu hu!! Aquest blog és patètic!! una colla de pobrets que només sabeu dir tonteries sense fer res i a sobre tiran la pedra i amagant la mà! COBARDS!!

7:07 p. m.  
Anonymous Anònim said...

feu una mica de pena tots plegats, de fet en feu molta! on esta l'esperit d'Ullastrell??

5:18 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home