dijous, de setembre 13, 2007

Solters Vs Casats:

Un any més el tradicional partit de resacosos contra panjuts. Podem veure en la foto, com en el partit, els casats són més ordenats, millor equipats (això de jugar de negre a ple sol, no mola!!), amb experiència i sobretot, no estan resacosos!! (o, si?)
Per contra, ja es veu com els solters, ja no es posen bé ni per la foto, cadascú va diferent (el Vadó, encara no sabia enterat que per jugar els texans son bastant incómodes), alguns encara porten bolquers i sobretot: QUINA RESACA!! A la mitja part ja hi van haver varies dessercions degut al alcohol acumulat.
El partit no passarà mai a l'història pel bon joc, però, i lo bé que ens ho vam passar? bueno alguns, ni han que encara ara tenen agulletes. Crònica: el primer gol el vem fer els solters a la primera part (jo no el vaig veure perquè estava sota la dutxa intentant rehidretantme), a la segona part van remuntar els casats i a les acaballes, degut a un ajut del porter, els solters vam empatar. El resultat final va ser de 2-2, i tots contents!!

9 Comments:

Anonymous Anònim said...

Quina colla , be podriem fer tambe una carrera amb obstacles , salt de valla , i mes coses, aixi , el esport sa de fomentar

11:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A la propera guardeu la suor en una ampolla, deu ser un destilat que t'hi cagues

9:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Kelloggs per quan un partit de dones solteres contra casades?????

9:55 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Això si que seria un bon espectacle!! jua jua!! però amb roba ben ajustada!!

6:31 p. m.  
Anonymous Anònim said...

que cony s'ha de fer un botellon popular. segu que vindria molta gent i tots ben contents!!!!

que hi dieu!!!

Marteta.

7:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Molt bé Marteta, segur que hi vindria mig poble!! de tajats en en sobra!! per cert kina Marteta ets??

8:50 p. m.  
Anonymous Anònim said...

aquesta va ser l'activitat més animada de la FestaMajor !!!! ... a veiam si l'any vinent l'estriper va vestit i els jugadors despullats.

9:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ja t'agraderia!!!

11:55 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Un dia es parlava de fer una picina de fang i les dones tambe participarien en la lluita lliure . Pues jo de futbol res , pero si hi ha lucha de barro , sua avisam que tu segur que ets el promotor, i jo si fa falta amb la cuba porto l´aigua.Per fer el fangeix .

12:38 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home