dimecres, d’agost 15, 2007

No Use For a Name a Río

Després de gairebé un any perdut en un món salvatge i desconegut, un indret on la identitat local es manté viva i coratjosa tot fent front a qualsevol intent de conquista cultural*, per fi he pogut assistir a un bon show hardcoreta/punk-rock: els No Use For a Name!!
*Per ser més clar, que en aquest putu país només hi ha que samba i músiques tradicionals, i n'estic fins els collons!
Passo unes fotos per vejam si algú, entre taja i ressacón de festa major (ke cabrons, vaya fiestones que em dec estar perdent) vol entretenir-se buscant-me entre el públic.

I com que en aquest país no es perd passada, sempre s'han de fer bones amistats allà on vas...(encara no entenc què feien dues princesetes així en un concert hardcoreta. Però bé, a vegades més val no saber-ho tot).


A rebeure gent! Fins al setembre, si no està plovent! (estalviar-se el comentari sobre el rodolí)

5 Comments:

Blogger Paaalet said...

EIII!! estem vius! ja he superat el resacon! carai Pep quines princesetes, veig que no t'aburreixes gens e! que vagi molt bé per allà!!

1:50 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Putu piju dels collons, tocanse la polla al brasil mentre la seva familia explota els treballadors per poderli pagar las tonteries.

7:56 a. m.  
Blogger Pep said...

Col.lega, el teu comentari està tan fora de lloc que em desperta molt interès en saber quina mena de pensaments et deuen poder arribar a passar pel cap.

4:52 a. m.  
Blogger Boy Parayada said...

ANONIM, NO SAPS RES. QUAN ET PILLI ET REBENTARÉ LA BOCA. LA VIDA ÉS VIOLÈNCIA I T'HA TOCAT A TU, PRINGAT

11:24 p. m.  
Anonymous Anònim said...

collons quines mosses!!!!! per la propera festa ens i apuntem

10:47 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home